Vinduespudser Vesterbro

TIL VORES STAMKUNDER Genbestil

Vælg mellem enkelt bestilling og abonnement

Bestil når det passer dig

ENKELT BESTILLING

FRA DKK 545 Pr. polering
 • Du vælger tid & dato
 • Afbestil op til 24 timer før
 • Vi kommer, når det passer dig
 • Bestil og få poleret samme dag
 • MULIGHED FOR BÅDE UD- OG INDVENDIG POLERING.
 • BESTIL IGEN INDENFOR 3 MÅNEDER OG FÅ DIN NÆSTE ORDRE TIL FRA-PRISEN

Mest for pengene

Abonnement

FRA DKK 103 Pr. polering
 • ALTID RENE VINDUER
 • SLIP FOR AT RINGE TIL VINDUESPUDSEREN
 • VÆLG MELLEM HVER 4., 8. eller 12. UGE.
 • REGELMÆSSIG POLERING GIVER ET FLOTTERE RESULTAT
 • ADVISERING SÅ DU VED HVORNÅR VI KOMMER Onsdagen inden den uge vinduespudseren kommer, modtager du en sms/email om, hvilken dag vi forventer at komme. Vær opmærksom på at dette kan ændre sig. Vi kommer dog ikke uanmeldt. vi sender nemlig en besked på dagen.
 • Kun udvendig polering
 • Kræver fri adgang til dine vinduer
 • Betal med MobilePay eller faktura

Miljøet gælder

VI PUDSER DINE VINDUER I
SVANEMÆRKET SÆBE ...


DER ER JO IKKE NOGET VED AT HAVE RENE RUDER, HVIS DER IKKE ER NOGET FLOT AT KIGGE UD PÅ. MILJØET ER VIGTIGT, OG VI GØR ALT HVAD VI KAN, FOR AT SKÅNE DET.

DERFOR BRUGER VI SVANEMÆRKET SÆBE. så få kemikalier som muligt - KNOFEDT kan alligevel KLARE det meste. og kludene? De bliver SElvfølgelig Vasket ved maks 30 grader.

YDERMERE ER VI STOLTE AF AT KUNNE SIGE, AT VI UDELUKKENDE KØRER I DE NYESTE OG MEST MILJØBEVIDSTE KØRETØJER. OG NÅR AFSTANDEN TILLADER DET, KOMMER VI I VORES EL-BILER.

Mobilepay picture

BETAL MED MOBILEPAY
efter udført polering

VI ELSKER MOBILEPAY. DET ER NEMT FOR dig - OG LANGT NEMMERE FOR OS.
Når vi har pudset dine vinduer, kan du betale med det samme. Vi sender selvfølgelig et købsbevis til din e-mail.

GIV EN SPEJLBLANK
VINDUESPUDSNING I GAVE

KENDER DU EN MED SNUSKEDE RUDER OG LIDT FOR MEGET OM ØRERNE? VI KOMMER GERNE OG GIVER EN HÅND.

VINDUESPUDSNING - Vesterbro

Spejlblank tilbyder professionel vinduespudsning med et glimt i øjet på hele Vesterbro. Vi gør det også nemt for dig at finde ud af hvad det koster. Og fik vi sagt at det er billigt!

Hvis du skal have pudset vinduer, så start her ved at vælge dine vinduestyper, og hvor mange du har, så får du et uforpligtende tilbud med det samme.

Gladeste kunder på Vesterbro


Hvis man gør det godt, så får man gode anmeldelser. Det er vi glade for at vi får, og det motiverer os til at blive ved med at gøre det godt.

Vi vil egentlig helst lade anmeldelserne tale for sig selv. Så hvis du har brug for at høre hvad vores kunder synes om os, så synes vi du skal læse det lige her.

Få et uforpligtende 
tilbud med det samme

DET BLIVER IKKE LETTERE END DET HER. HOP IND OG VÆLG DINE VINDUER I GALLERIET, SÅ FÅR DU ET UFORPLIGTIGENDE TILBUD MED DET SAMME.

HAR du SPØRGSMÅL, ER I TVIVL, ELLER BARE lyst til en sludder, SÅ RING! VORES TELEFON ER ÅBEN alle HVERDAGE FRA 09:00 TIL 14:00.

Uforpligtende tilbud


Du kan lige nu bruge klik-en-pris til at få et uforpligtende tilbud på at få pudset dine vinduer. Når du har fået din pris kan du bestille din vinduespudsning direkte online.

Du kan også vælge at ringe til os mellem 09:00-14:00, så får du et uforpligtende tilbud på din vinduespudsning over telefonen. Så nemt er det.

Svanemærket sæbe


Hvis vi alle sammen er med til at passe på miljøet, så er vi alle sammen med til at gøre en forskel for det bedre. Hos Spejlblank har vi derfor truffet et valg om kun at bruge miljøvenlig svanemærket sæbe når vi pudser vinduer i byen og på Vesterbro.

Vinduespudsning på Vesterbro


Der er ikke noget som Vesterbro en sommerdag. Der er ikke noget som Vesterbro i det hele taget. Vi har nu i snart fem år pudset vinduer på Vesterbro, og vi elsker det liv og den sjæl, som Vesterbro altid er garant for at levere. Livet i kødbyen, stemningen fra Hovedbanegården op af Istedgade mod Enghaveparken. Sønder Boulevard om sommeren når man kan sidde i græsset.

Vesterbro har lidt af det hele og er på mange måder den bydel, der har mest kant. Hos Spejlblank elsker vi alle dele af byen lige højt, men der er ikke nogen tvivl om at Vesterbro her en særlig plads i vores hjerter. Vi sætter derfor stor pris på alle vores kunder på Vesterbro, og gør en ære ud af at være en del af dem, der er med til at holde vinduerne rene og pæne året rundt og i al slags vejr.

Vinduespolering på abonnement på Vesterbro


Vinduespolering på abonnement er til dig som altid ønsker en god udsigt – til en skarp pris. Når du bestiller et abonnement, sparer du nemlig op til 50% sammenlignet med en enkelt bestilling.

Når du booker vinduespolering på abonnement på Vesterbro, får du også en gratis besigtigelse af dine vinduer. Du vælger selv dato og tid, hvor vi sammen kan gennemgå dine vinduer. Tilbuddet ved besigtigelsen er naturligvis 100% uforpligtende, så du kan altid sige nej tak.

Med et abonnement får du en fast aftale skræddersyet til dit behov. Du vælger selv et interval – hver 4., 8. eller 12. uge. Det er helt op til dig, dit behov og dine vinduer.

Gratis SMS-service! – Du skal selvfølgelig ikke overraskes af en vinduespudser og få morgenkaffen galt i halsen. Derfor sender vi altid en SMS i forvejen, så du ved hvornår vinduespudseren kommer og forkæler dine vinduer.

Klik her for at booke vinduespolering på abonnement på Vesterbro

Alle slags vinduer


Hos Spejlblank tilbyder vi vinduespolering på tværs af vinduestyper. Er jeres vinduer runde, firkantede, rektangulære eller ligefrem trekantede, så vil vi meget gerne være dem der kommer og pudser dem. Vi pudser også gerne både indenfor og udenfor, vi klarer facadevinduer, loftsvinduer, skråvinduer og så videre. Vi har faktisk indtil nu ikke mødt et vindue vi ikke var i stand til at pudse.

Har du et eller mange vinduer på Vesterbro, som ikke er blevet pudset i lang tid, og du er i tvivl om, om det kan lade sig gøre, så håber vi at du vil tage kontakt til os, så vi kan få det løst hurtigst muligt.

Professionelle vinduespudsere


Der er en grund til at vi nogen gange ikke orker at pudse vores vinduer selv. Grunden er ganske enkelt, at det ofte ikke bliver ligeså godt når vi prøver at gøre det selv. Derfor er en professionel vinduespudser på mange måder en gave sendt fra himlen. Det er billigt. Det går hurtigt, og resultatet er ganske enkelt bedre. Og så undgår man frustrationerne over striber og andet der går galt.

Vi kan ligeså godt sige det. Alle vores vinduespudsere er dygtige. Det er de fordi de har øvet sig, og fordi de har pudset rigtig mange vinduer. Det er også fordi vi bruger de bedste redskaber og den bedste sæbe. Det er alt sammen med i opskriften på en god vinduespudser. Når du får en vinduespudser ud fra Spejlblank til Vesterbro, så vil du også opleve, at en vinduespudser ikke bare er en robot, der pudser vinduer, men også er et høfligt menneske, der leverer en god service og et lækkert resultat.

Billig vinduespudsning


At tilbyde gode priser på et godt produkt er fra vores perspektiv opskriften på en god forretning. Det er det vi bygger hele vores koncept på. En af grundende til vi tilbyder en så god pris er, at vi har gjort det nemt for vores kunder at få en pris på en vinduespudsning og at bestille en vinduespudsning med det samme. Når vi har gjort det nemt for vores kunder at få en pris på en vinduespudsning gør vi det nemt for os at give en god pris. Sådan hænger det hele sammen.

Vi håber du er enig med os i, at vi har et godt produkt, og at hvis der er noget du tænker vi kan forbedre, så vil du ofre et øjeblik på at fortælle os det, så vi kan sørge for at gøre det endnu bedre fremadrettet.

Vinduespudsning med et smil


Selvom du måske ikke tror det, så kan vores vinduespudsere godt lide at pudse vinduer. Hos Spejlblank vil vi gerne være dem, der kommer ud og pudser vinduer på Vesterbro med smil. Vi vil gerne være dem, der gør at du slipper for at pudse vinduer fordi du hellere vil lave noget andet.

Det er en del af vores service, at møde op og være med til at skabe en god oplevelse. Vi håber at det også skinner igennem her på nettet og når du snakker med os i telefonen. For i vores øjne er god service et simpelt spørgsmål om at være gode ved hinanden og se lyst på tingene, også når det gælder professionel vinduespudsning.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer! :-)

Vi er ikke så dumme som vi lyder...