Vinduespudser Skodsborg

TIL VORES STAMKUNDER Genbestil

Vælg mellem enkelt bestilling og abonnement

Bestil når det passer dig

ENKELT BESTILLING

FRA DKK 545 Pr. polering
 • Du vælger tid & dato
 • Afbestil op til 24 timer før
 • Vi kommer, når det passer dig
 • Bestil og få poleret samme dag
 • MULIGHED FOR BÅDE UD- OG INDVENDIG POLERING.
 • BESTIL IGEN INDENFOR 3 MÅNEDER OG FÅ DIN NÆSTE ORDRE TIL FRA-PRISEN

Mest for pengene

Abonnement

FRA DKK 103 Pr. polering
 • ALTID RENE VINDUER
 • SLIP FOR AT RINGE TIL VINDUESPUDSEREN
 • VÆLG MELLEM HVER 4., 8. eller 12. UGE.
 • REGELMÆSSIG POLERING GIVER ET FLOTTERE RESULTAT
 • ADVISERING SÅ DU VED HVORNÅR VI KOMMER Onsdagen inden den uge vinduespudseren kommer, modtager du en sms/email om, hvilken dag vi forventer at komme. Vær opmærksom på at dette kan ændre sig. Vi kommer dog ikke uanmeldt. vi sender nemlig en besked på dagen.
 • Kun udvendig polering
 • Kræver fri adgang til dine vinduer
 • Betal med MobilePay eller faktura

Miljøet gælder

VI PUDSER DINE VINDUER I
SVANEMÆRKET SÆBE ...


DER ER JO IKKE NOGET VED AT HAVE RENE RUDER, HVIS DER IKKE ER NOGET FLOT AT KIGGE UD PÅ. MILJØET ER VIGTIGT, OG VI GØR ALT HVAD VI KAN, FOR AT SKÅNE DET.

DERFOR BRUGER VI SVANEMÆRKET SÆBE. så få kemikalier som muligt - KNOFEDT kan alligevel KLARE det meste. og kludene? De bliver SElvfølgelig Vasket ved maks 30 grader.

YDERMERE ER VI STOLTE AF AT KUNNE SIGE, AT VI UDELUKKENDE KØRER I DE NYESTE OG MEST MILJØBEVIDSTE KØRETØJER. OG NÅR AFSTANDEN TILLADER DET, KOMMER VI I VORES EL-BILER.

Mobilepay picture

BETAL MED MOBILEPAY
efter udført polering

VI ELSKER MOBILEPAY. DET ER NEMT FOR dig - OG LANGT NEMMERE FOR OS.
Når vi har pudset dine vinduer, kan du betale med det samme. Vi sender selvfølgelig et købsbevis til din e-mail.

GIV EN SPEJLBLANK
VINDUESPUDSNING I GAVE

KENDER DU EN MED SNUSKEDE RUDER OG LIDT FOR MEGET OM ØRERNE? VI KOMMER GERNE OG GIVER EN HÅND.

VINDUESPUDSNING - Skodsborg

Få pudset dine vinduer godt og grundigt med Spejl Blank. Vi har gjort det nemt for dig at komme i gang, få et tilbud og bestille en vinduespudsning.

Brug klik-en-pris til at fortælle os lidt om hvilke vinduer du har der skal pudses, hvor mange du har og hvordan de skal pudses, så får du lynhurtig et uforpligtende tilbud på en vinduespudsning.

Hør hvad vores kunder siger


Det er ofte bedst at man ikke behøver at sælge sig selv. Derfor har vi satset på at gøre vores kunder glade, så de kunne hjælpe os med det.

Vi er stolte af, at vores kunder er glade for os, og vi håber at du vil læse hvad de siger om Spejl Blank og vores vinduespudsning.

Få et uforpligtende 
tilbud med det samme

DET BLIVER IKKE LETTERE END DET HER. HOP IND OG VÆLG DINE VINDUER I GALLERIET, SÅ FÅR DU ET UFORPLIGTIGENDE TILBUD MED DET SAMME.

HAR du SPØRGSMÅL, ER I TVIVL, ELLER BARE lyst til en sludder, SÅ RING! VORES TELEFON ER ÅBEN alle HVERDAGE FRA 09:00 TIL 14:00.

Vinduespolering i Skodsborg


Måske er det vinduerne i din villa på Skodsborg Strandvej der trænger til en kærlig hånd? Eller er udsigten fra din lejlighed i Skodsborgparken blevet lidt for grå? Så lad os klare arbejdet. Spejl Blanks vinduespudsere pudser og polerer nemlig alle slags vinduer i Skodsborg. Ingen opgave er for lille eller stor.

Du kan altid booke online på vores hjemmeside, men du en særlig opgave du skal have løst eller foretrækker du bare at tale med en af vores flinke kollegaer i kundeservie, så er du meget velkommen til at sende en forespørgsel eller ringe til os, så sørger vi for, at du får et godt tilbud, som vi håber du ikke kan sige nej til.

Vinduespolering på abonnement i Skodsborg


Vinduespolering på abonnement er til dig som altid ønsker en god udsigt – til en skarp pris. Når du bestiller et abonnement, sparer du nemlig op til 50% sammenlignet med en enkelt bestilling.

Når du booker vinduespolering på abonnement i Skodsborg, får du også en gratis besigtigelse af dine vinduer. Du vælger selv dato og tid, hvor vi sammen kan gennemgå dine vinduer. Tilbuddet ved besigtigelsen er naturligvis 100% uforpligtende, så du kan altid sige nej tak.

Med et abonnement får du en fast aftale skræddersyet til dit behov. Du vælger selv et interval – hver 4., 8. eller 12. uge. Det er helt op til dig, dit behov og dine vinduer.

Gratis SMS-service! – Du skal selvfølgelig ikke overraskes af en vinduespudser og få morgenkaffen galt i halsen. Derfor sender vi altid en SMS i forvejen, så du ved hvornår vinduespudseren kommer og forkæler dine vinduer.

Klik her for at booke vinduespolering på abonnement i Skodsborg

Professionelle vinduespudsere i Skodsborg


Når man skal have ordnet noget professionelt, også når det gælder at få pudset vinduer i Skodsborg, så er det ikke kun vigtigt, at det bliver gjort godt og professionelt. Det er også vigtigt at vores kunder har en god oplevelse af hele processen. Derfor er det meget vigtigt for os, at vi kommer dig i møde fra første sekund; om det er på nettet, over telefonen eller når vores vinduespudser kommer ud på din adresse og møder dig første gang. Vi håber på, at vi ved at give dig en god oplevelse kan skabe en loyalitet, som for os er essensen af en god relation mellem vinduespudsere og deres kunder.

Det betyder også at vi altid går efter at være effektive og at kunne have en vinduespudser hos dig inden for kort tid. Der går gennemsnitligt tre dage fra bestilling til vi kan have en vinduespudser hos kunden. Så hvis du for eksempel ved at din mor kommer forbi i næste uge, så kan du i hvert fald nå det inden da.

Vi passer på miljøet


Det er vigtigt at vi passer på miljøet. For vores egen og for fremtidige generationers skyld. Derfor har vi valgt kun at bruge miljøvenlig og svanemærket sæbe. Dermed håber vi, at vi sammen med vores kunder kan være med til at gøre en lille forskel for miljøet.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer i Skodsborg :-)

Vi er ikke så dumme som vi lyder...