Vinduespudser Højbjerg

TIL VORES STAMKUNDER Genbestil

Vælg mellem enkelt bestilling og abonnement

Bestil når det passer dig

ENKELT BESTILLING

FRA DKK 545 Pr. polering
 • Du vælger tid & dato
 • Afbestil op til 24 timer før
 • Vi kommer, når det passer dig
 • Bestil og få poleret samme dag
 • MULIGHED FOR BÅDE UD- OG INDVENDIG POLERING.
 • BESTIL IGEN INDENFOR 3 MÅNEDER OG FÅ DIN NÆSTE ORDRE TIL FRA-PRISEN

Mest for pengene

Abonnement

FRA DKK 103 Pr. polering
 • ALTID RENE VINDUER
 • SLIP FOR AT RINGE TIL VINDUESPUDSEREN
 • VÆLG MELLEM HVER 4., 8. eller 12. UGE.
 • REGELMÆSSIG POLERING GIVER ET FLOTTERE RESULTAT
 • ADVISERING SÅ DU VED HVORNÅR VI KOMMER Onsdagen inden den uge vinduespudseren kommer, modtager du en sms/email om, hvilken dag vi forventer at komme. Vær opmærksom på at dette kan ændre sig. Vi kommer dog ikke uanmeldt. vi sender nemlig en besked på dagen.
 • Kun udvendig polering
 • Kræver fri adgang til dine vinduer
 • Betal med MobilePay eller faktura

Miljøet gælder

VI PUDSER DINE VINDUER I
SVANEMÆRKET SÆBE ...


DER ER JO IKKE NOGET VED AT HAVE RENE RUDER, HVIS DER IKKE ER NOGET FLOT AT KIGGE UD PÅ. MILJØET ER VIGTIGT, OG VI GØR ALT HVAD VI KAN, FOR AT SKÅNE DET.

DERFOR BRUGER VI SVANEMÆRKET SÆBE. så få kemikalier som muligt - KNOFEDT kan alligevel KLARE det meste. og kludene? De bliver SElvfølgelig Vasket ved maks 30 grader.

YDERMERE ER VI STOLTE AF AT KUNNE SIGE, AT VI UDELUKKENDE KØRER I DE NYESTE OG MEST MILJØBEVIDSTE KØRETØJER. OG NÅR AFSTANDEN TILLADER DET, KOMMER VI I VORES EL-BILER.

Mobilepay picture

BETAL MED MOBILEPAY
efter udført polering

VI ELSKER MOBILEPAY. DET ER NEMT FOR dig - OG LANGT NEMMERE FOR OS.
Når vi har pudset dine vinduer, kan du betale med det samme. Vi sender selvfølgelig et købsbevis til din e-mail.

GIV EN SPEJLBLANK
VINDUESPUDSNING I GAVE

KENDER DU EN MED SNUSKEDE RUDER OG LIDT FOR MEGET OM ØRERNE? VI KOMMER GERNE OG GIVER EN HÅND.

VINDUESPUDSNING - Højbjerg

Trænger dine vinduer til en pudsning? Hos Spejl Blank har vi de bedste vinduespudsere, den bedste service og utroligt gode priser.

Ved at klikke på den type vinduer du har, skrive hvor mange du har og hvordan de skal pudses, kan du få et uforpligtende tilbud på at få pudset dine vinduer og bestille en vinduespudser med det samme. Start her.

Få et uforpligtende 
tilbud med det samme

DET BLIVER IKKE LETTERE END DET HER. HOP IND OG VÆLG DINE VINDUER I GALLERIET, SÅ FÅR DU ET UFORPLIGTIGENDE TILBUD MED DET SAMME.

HAR du SPØRGSMÅL, ER I TVIVL, ELLER BARE lyst til en sludder, SÅ RING! VORES TELEFON ER ÅBEN alle HVERDAGE FRA 09:00 TIL 14:00.

Svanemærket sæbe for miljøets skyld


Vi bruger kun miljøvenlig sæbe når vi kører ud og pudser vinduer. Vores sæbe er svanemærket, og ved at vi har truffet et valg om at gøre noget for miljøet håber vi, at vi er med til at inspirere andre virksomheder til også at træffe miljøvenlige valg.

Tilfredse kunder


Hver gang vi læser en positiv anmeldelse kan vi ikke få armene ned. For det er det vi lever af. Vi lever af at have tilfredse kunder for det er dem der kommer tilbage.
På Trustpilot kan du se hvad vores kunder synes om os. Vi håber at du også vil dele din mening, når du har fået pudset dine vinduer af os.

De reneste vinduer i Højbjerg


Vi elsker Højbjerg. Ikke mindst elsker vi vores kunder i Højbjerg. Vores erklærede mission er at sørge for, at der hvor Spejl Blank har været, det er der, der er de reneste vinduer i Højbjerg. Intet mindre.
Vi har det på den måde fordi vi er overbevist om, at hvis man tager ud for at gøre sit bedste, og virkelig gør det, så er man sikker på at få et optimalt resultat. Når vi så ovenikøbet ved, at vi har byens bedste vinduespudsere så tør vi godt sige, at det nok ikke bliver bedre.

Har dine vinduer brug for at blive pudset, så håber vi at du er blevet interesseret i at vide, hvad det koster at få en professionel vinduespudser fra Spejl Blank ud til din adresse i Højbjerg og få pudset alle dine vinduer, som de aldrig er blevet pudset før. Hvis du går ind på vores klik-en-pris og finder den type vinduer, som du har i dit hjem, så kan du vælge hvor mange af dem du har, samt om de skal pudses på begge sider, eller kun på en af siderne. Når du har gjort det får du med det samme et uforpligtende tilbud på, at få pudset dine vinduer. Når du har overvejet tilbuddet kan du bestille en vinduespudser med det samme. Nemmere bliver det ikke. Vi bestræber os på, altid at kunne have en vinduespudser på din adresse i Højbjerg inden for tre hverdage.

Vinduespolering på abonnement i Højbjerg


Vinduespolering på abonnement er til dig som altid ønsker en god udsigt – til en skarp pris. Når du bestiller et abonnement, sparer du nemlig op til 50% sammenlignet med en enkelt bestilling.

Når du booker vinduespolering på abonnement i Højbjerg, får du også en gratis besigtigelse af dine vinduer. Du vælger selv dato og tid, hvor vi sammen kan gennemgå dine vinduer. Tilbuddet ved besigtigelsen er naturligvis 100% uforpligtende, så du kan altid sige nej tak.

Med et abonnement får du en fast aftale skræddersyet til dit behov. Du vælger selv et interval – hver 4., 8. eller 12. uge. Det er helt op til dig, dit behov og dine vinduer.

Gratis SMS-service! – Du skal selvfølgelig ikke overraskes af en vinduespudser og få morgenkaffen galt i halsen. Derfor sender vi altid en SMS i forvejen, så du ved hvornår vinduespudseren kommer og forkæler dine vinduer.

Klik her for at booke vinduespolering på abonnement i Højbjerg

Vinduespudsning er et håndværk


Vi har pudset vinduer siden 2012. Både butikker, villaer, facader, lejligheder, parcelhuse og meget mere. Hver dag oplever vi kunder, der bliver overrasket over hvor elegant, effektivt og anderledes en professionel vinduespudsning er. Selvom mange kunder tænker, at det er noget de sagtens selv kan ordne, og selvom de også godt kan ordne det, så er der stor forskel på kvaliteten af en vinduespudsning. Det kan virke lidt banalt, men vinduespudsning er et håndværk, og det er noget vi husker på og glæder os over, når vi kører ud til Højbjerg og andre byer. For det er glæden i håndværket og den glæde håndværket giver vores kunder, der får vores hverdag og arbejdsliv til at gå op i en højere enhed.

Vi er derfor stolte af, at alle vores vinduespudsere i Højbjerg er professionelle, at de kommer ud til kunderne og gør et fantastisk stykke arbejde, og at de gør det med respekt for deres arbejde og med godt humør.

Hvad kan vi?


Vi er en virksomhed, der når det kommer til vinduespudsning kan klare alle opgaver. Der er altså ikke nogen vinduer, der er hverken for store eller for små, for tykke eller for tynde. Vi kan komme alle steder hen og klarer det hele fordi vi har værktøjet og ressourcerne til at gøre det. Så vær ikke i tvivl. Skal du have pudset noget i Højbjerg, så kan Spejl Blank klare det. Dog er det vigtigt, hvis du har en særlig opgave, at du gør os opmærksomme på det når du får et tilbud, så vi er sikre på, at vi får de rigtige redskaber med, så vi kan ordne lige præcis den opgave, som du skal have løst.

Vi giver dig den bedste service


Vinduespudsning er et simpelt erhverv. Der er ikke så meget mere i det end at der er et snavset vindue, der skal vaskes rent. Alligevel mener vi ikke, at der er noget der er så simpelt. Især ikke når der er kunder og kunderelationer involveret. Vi tror nemlig på, at den kontakt, som vi har med vores kunder fra de er inde på vores hjemmeside første gang, og til vi kører fra deres hjem eller virksomhed i Højbjerg betyder alt. Vi er fuldt optaget af at levere den bedste service på markedet til vores kunder, både hvad angår de priser vi tilbyder, hvor nemt det er at få et tilbud, hvor rene vinduerne bliver og hvordan vores vinduespudsere repræsenterer Spejl Blank med et smil. Alt sammen er det der gør, at vi tror på at vi får flere kunder i Højbjerg og at vi bliver ved med at få gode anmeldelser. Simpelthen fordi vi leverer en uovertruffen service. Det har vi tænkt os at blive ved med.

Uforpligtende tilbud på vinduespolering


I dag kan du få et helt uforpligtende tilbud på en vinduespudsning på din adresse i Højbjerg. Det tager kun få minutter.

Foretrækker du at få et uforpligtende tilbud over telefonen kan vi også klare det. Ring til os mellem 09:00 og 14:00, så laver vi et godt tilbud til dig.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer :-)

Vi er ikke så dumme som vi lyder...