Vinduespudser Klampenborg

TIL VORES STAMKUNDER Genbestil

Vælg mellem enkelt bestilling og abonnement

Bestil når det passer dig

ENKELT BESTILLING

FRA DKK 545 Pr. polering
 • Du vælger tid & dato
 • Afbestil op til 24 timer før
 • Vi kommer, når det passer dig
 • Bestil og få poleret samme dag
 • MULIGHED FOR BÅDE UD- OG INDVENDIG POLERING.
 • BESTIL IGEN INDENFOR 3 MÅNEDER OG FÅ DIN NÆSTE ORDRE TIL FRA-PRISEN

Mest for pengene

Abonnement

FRA DKK 103 Pr. polering
 • ALTID RENE VINDUER
 • SLIP FOR AT RINGE TIL VINDUESPUDSEREN
 • VÆLG MELLEM HVER 4., 8. eller 12. UGE.
 • REGELMÆSSIG POLERING GIVER ET FLOTTERE RESULTAT
 • ADVISERING SÅ DU VED HVORNÅR VI KOMMER Onsdagen inden den uge vinduespudseren kommer, modtager du en sms/email om, hvilken dag vi forventer at komme. Vær opmærksom på at dette kan ændre sig. Vi kommer dog ikke uanmeldt. vi sender nemlig en besked på dagen.
 • Kun udvendig polering
 • Kræver fri adgang til dine vinduer
 • Betal med MobilePay eller faktura

Miljøet gælder

VI PUDSER DINE VINDUER I
SVANEMÆRKET SÆBE ...


DER ER JO IKKE NOGET VED AT HAVE RENE RUDER, HVIS DER IKKE ER NOGET FLOT AT KIGGE UD PÅ. MILJØET ER VIGTIGT, OG VI GØR ALT HVAD VI KAN, FOR AT SKÅNE DET.

DERFOR BRUGER VI SVANEMÆRKET SÆBE. så få kemikalier som muligt - KNOFEDT kan alligevel KLARE det meste. og kludene? De bliver SElvfølgelig Vasket ved maks 30 grader.

YDERMERE ER VI STOLTE AF AT KUNNE SIGE, AT VI UDELUKKENDE KØRER I DE NYESTE OG MEST MILJØBEVIDSTE KØRETØJER. OG NÅR AFSTANDEN TILLADER DET, KOMMER VI I VORES EL-BILER.

Mobilepay picture

BETAL MED MOBILEPAY
efter udført polering

VI ELSKER MOBILEPAY. DET ER NEMT FOR dig - OG LANGT NEMMERE FOR OS.
Når vi har pudset dine vinduer, kan du betale med det samme. Vi sender selvfølgelig et købsbevis til din e-mail.

GIV EN SPEJLBLANK
VINDUESPUDSNING I GAVE

KENDER DU EN MED SNUSKEDE RUDER OG LIDT FOR MEGET OM ØRERNE? VI KOMMER GERNE OG GIVER EN HÅND.

VINDUESPUDSNING - Klampenborg

Få et uforpligtende tilbud på en vinduespudser til de vinduer der trænger eller til de vinduer der virkelig trænger. Vi sørger for at de bliver spejlblanke.

Ved at klikke på den type vinduer du skal have poleret og vælge hvor mange du har og hvordan de skal pudses giver vi dig et tilbud og du kan have bestilt en vinduespudser på få minutter.

En vinduespudsning du ikke fortryder


Vi lever højt på vores anmeldelser fordi de minder os om at vi gør vores arbejde ordenligt, fra vores vinduespudsning til vores service og vores personlighed. Det er vores mål at score højt over hele linjen.

Vi håber at du også bliver imponeret af vores anmeldelser og at du får lyst til at prøve at få pudset din vinduer i Klampenborg med Spejl Blank. Vi lover du ikke vil fortryde det.

Få et uforpligtende 
tilbud med det samme

DET BLIVER IKKE LETTERE END DET HER. HOP IND OG VÆLG DINE VINDUER I GALLERIET, SÅ FÅR DU ET UFORPLIGTIGENDE TILBUD MED DET SAMME.

HAR du SPØRGSMÅL, ER I TVIVL, ELLER BARE lyst til en sludder, SÅ RING! VORES TELEFON ER ÅBEN alle HVERDAGE FRA 09:00 TIL 14:00.

Vinduespolering i Klampenborg


Det skal være nemt at få pudset vinduer, derfor har vi lavet en løsning hvor du hurtigt kan få et tilbud på at få pudset dine vinduer.

Foretrækker du at gøre det over telefonen ser vi frem til at høre fra dig mellem 09:00 og 14:00 alle hverdage, så vi kan give dig et godt tilbud.

Efter afsnittet ’uforpligtende tilbud – de bedste priser’

Vinduespolering på abonnement i Klampenborg


Vinduespolering på abonnement er til dig som altid ønsker en god udsigt – til en skarp pris. Når du bestiller et abonnement, sparer du nemlig op til 50% sammenlignet med en enkelt bestilling.

Når du booker vinduespolering på abonnement i Klampenborg, får du også en gratis besigtigelse af dine vinduer. Du vælger selv dato og tid, hvor vi sammen kan gennemgå dine vinduer. Tilbuddet ved besigtigelsen er naturligvis 100% uforpligtende, så du kan altid sige nej tak.

Med et abonnement får du en fast aftale skræddersyet til dit behov. Du vælger selv et interval – hver 4., 8. eller 12. uge. Det er helt op til dig, dit behov og dine vinduer.

Gratis SMS-service! – Du skal selvfølgelig ikke overraskes af en vinduespudser og få morgenkaffen galt i halsen. Derfor sender vi altid en SMS i forvejen, så du ved hvornår vinduespudseren kommer og forkæler dine vinduer.

Klik her for at booke vinduespolering på abonnement i Klampenborg

Miljøet er vigtigt


Vi tager mange beslutninger hver dag. Hos Spejl Blank sørger vi for, at når vi har muligheden, så gør vi det vi kan for at passe på miljøet. Vi har derfor valgt kun at bruge svanemærket og miljørigtig sæbe, så vi er med til at gøre en forskel hver dag.

Professionel vinduespudsning Klampenborg


Der findes næsten ikke noget bedre end en sommerdag i dyrehaven, hvor man kan nyde dyrene, træerne og det grønne i skoven og måske få lidt tiltrængt kontrast på Dyrehavsbakken bagefter.
Alligevel, så er det vi sætter mest pris på i Klampenborg vores kunder. I de fem gode år Spejl Blank har eksisteret, har vores vinduespudsere altid elsket at tage til Klampenborg for at pudse vinduer.

Vi pudser alle typer vinduer og er ikke bange for en udfordring. Så har du en særlig opgave håber vi at du vil tage fat i os, så vi kan give dig et godt tilbud på jobbet. Vi bestræber os på, at kunne have en vinduespudser på din adresse inden for tre hverdage.

Professionelle vinduespudsere


Hvis vi selv skal sige det har vi kun de bedste vinduespudsere, og det er ikke kun fordi de kan deres kram, men også fordi de gør deres arbejde med en respekt og en arbejdsglæde, som vi mener er beundringsværdig og som andre kunne lære noget af. Vi håber at vores vinduespudsere også vil give dig det indtryk, når de kommer ud på din adresse i Klampenborg. Det vil også betyde meget for os hvis du vil dele din oplevelse med Spejl Blank på Trustpilot, så vi kan blive ved med at levere den bedste vinduespudsning og den bedste service.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer :-)

Vi er ikke så dumme som vi lyder...