Vinduespudser Hasselager

TIL VORES STAMKUNDER Genbestil

Vælg mellem enkelt bestilling og abonnement

Bestil når det passer dig

ENKELT BESTILLING

FRA DKK 545 Pr. polering
 • Du vælger tid & dato
 • Afbestil op til 24 timer før
 • Vi kommer, når det passer dig
 • Bestil og få poleret samme dag
 • MULIGHED FOR BÅDE UD- OG INDVENDIG POLERING.
 • BESTIL IGEN INDENFOR 3 MÅNEDER OG FÅ DIN NÆSTE ORDRE TIL FRA-PRISEN

Mest for pengene

Abonnement

FRA DKK 103 Pr. polering
 • ALTID RENE VINDUER
 • SLIP FOR AT RINGE TIL VINDUESPUDSEREN
 • VÆLG MELLEM HVER 4., 8. eller 12. UGE.
 • REGELMÆSSIG POLERING GIVER ET FLOTTERE RESULTAT
 • ADVISERING SÅ DU VED HVORNÅR VI KOMMER Onsdagen inden den uge vinduespudseren kommer, modtager du en sms/email om, hvilken dag vi forventer at komme. Vær opmærksom på at dette kan ændre sig. Vi kommer dog ikke uanmeldt. vi sender nemlig en besked på dagen.
 • Kun udvendig polering
 • Kræver fri adgang til dine vinduer
 • Betal med MobilePay eller faktura

Miljøet gælder

VI PUDSER DINE VINDUER I
SVANEMÆRKET SÆBE ...


DER ER JO IKKE NOGET VED AT HAVE RENE RUDER, HVIS DER IKKE ER NOGET FLOT AT KIGGE UD PÅ. MILJØET ER VIGTIGT, OG VI GØR ALT HVAD VI KAN, FOR AT SKÅNE DET.

DERFOR BRUGER VI SVANEMÆRKET SÆBE. så få kemikalier som muligt - KNOFEDT kan alligevel KLARE det meste. og kludene? De bliver SElvfølgelig Vasket ved maks 30 grader.

YDERMERE ER VI STOLTE AF AT KUNNE SIGE, AT VI UDELUKKENDE KØRER I DE NYESTE OG MEST MILJØBEVIDSTE KØRETØJER. OG NÅR AFSTANDEN TILLADER DET, KOMMER VI I VORES EL-BILER.

Mobilepay picture

BETAL MED MOBILEPAY
efter udført polering

VI ELSKER MOBILEPAY. DET ER NEMT FOR dig - OG LANGT NEMMERE FOR OS.
Når vi har pudset dine vinduer, kan du betale med det samme. Vi sender selvfølgelig et købsbevis til din e-mail.

GIV EN SPEJLBLANK
VINDUESPUDSNING I GAVE

KENDER DU EN MED SNUSKEDE RUDER OG LIDT FOR MEGET OM ØRERNE? VI KOMMER GERNE OG GIVER EN HÅND.

VINDUESPUDSNING - Hasselager

Få et uforpligtende tilbud på en professionel vinduespudsning. Vi tilbyder god service, gode priser og selvfølgelig spejlblanke vinduer.

Det letteste er at bruge klik-en-pris, så har du i løbet af få minutter et tilbud og mulighed for at bestille en vinduespudser med det samme.

Gode anmeldelser


Det er bedst når man ikke behøver at tale sig selv op. Derfor har vi gjort hvad vi kunne for at vores kunder ikke kunne lade være med at være glade.

Vi håber du vil kigge på vores anmeldelser, så du kan hvor gode vi er til vores arbejde. Vi håber også at du vil dele din oplevelse med os.

Få et uforpligtende 
tilbud med det samme

DET BLIVER IKKE LETTERE END DET HER. HOP IND OG VÆLG DINE VINDUER I GALLERIET, SÅ FÅR DU ET UFORPLIGTIGENDE TILBUD MED DET SAMME.

HAR du SPØRGSMÅL, ER I TVIVL, ELLER BARE lyst til en sludder, SÅ RING! VORES TELEFON ER ÅBEN alle HVERDAGE FRA 09:00 TIL 14:00.

Vinduespolering i Hasselager


Der er så mange dejlige steder og boliger i Hasselager, for eksempel villaerne på Bavnegårdsvej, Elmetoften og Hasseltoften. Men også rækkehusene i Kolt Østerparken og Hasselbakken. Alle har de deres charme. Lige meget hvor du bor, kan vi hjælpe med at holde din udsigt klar og pæn.

Arbejder du i Hasselager? Måske på Alstrup Allé eller Teglbækvej? Så skal du selvfølgelig også have mulighed for at nyde udsigten imens du knokler. Med Spejl Blank kan du også lave en erhvervsaftale.

Vi pudser alle typer vinduer og påtager os alle typer af opgaver uafhængig af størrelse og kompleksitet. Har du for eksempel en villa i Hasselager, der skal have en ordentlig omgang fra kælder til kvist både inde og ude, så er det en opgave for vores hold af professionelle vinduespudsere. Det kan også være du har en butik eller et kontor, som har brug for en pudsning med jævne mellemrum for at se så godt ud som muligt når kunderne kommer forbi i løbet af dagen.
Måske har du en lejlighed, der har nogen vinduer, som gør det lidt svært eller ligefrem farligt, at komme til at pudse dem på ydersiden, så er det også en opgave vi kan klare. Har du en hvilken som helst opgave i Hasselager, hvor der er noget der skal pudses, så behøver du ikke lede længere. Vi kan klare det. Det eneste du skal gøre er at tage fat i os og få et tilbud, samt at hvis der er særlige omstændigheder omkring vinduespudsningen, så skriver du det til os, så vi har mulighed for at tage de rigtige remedier med. Vi pudser vinduer i Hasselager hele året rundt, på det tidspunkt, der passer dig bedst, og vi gør hvad vi kan for at vi kan have en vinduespudser hos dig inden for tre hverdage fra du bestiller.

Vinduespolering på abonnement i Hasselager


Vinduespolering på abonnement er til dig som altid ønsker en god udsigt – til en skarp pris. Når du bestiller et abonnement, sparer du nemlig op til 50% sammenlignet med en enkelt bestilling.

Når du booker vinduespolering på abonnement i Hasselager, får du også en gratis besigtigelse af dine vinduer. Du vælger selv dato og tid, hvor vi sammen kan gennemgå dine vinduer. Tilbuddet ved besigtigelsen er naturligvis 100% uforpligtende, så du kan altid sige nej tak.

Med et abonnement får du en fast aftale skræddersyet til dit behov. Du vælger selv et interval – hver 4., 8. eller 12. uge. Det er helt op til dig, dit behov og dine vinduer.

Gratis SMS-service! – Du skal selvfølgelig ikke overraskes af en vinduespudser og få morgenkaffen galt i halsen. Derfor sender vi altid en SMS i forvejen, så du ved hvornår vinduespudseren kommer og forkæler dine vinduer.

Klik her for at booke vinduespolering på abonnement i Hasselager

Miljørigtig sæbe


Vi bruger kun miljørigtig sæbe fordi vi gerne vil bidrage med nogen gode gerninger. Fordi vi gerne vil være med til at gøre en fælles front for et bedre miljø. Hos Spejl Blank gør vi hvad vi kan for at gøre en forskel og vi håber på at vi i fremtiden kan være en del af endnu flere initiativer for at skåne miljøet.

En god vinduespudsning


Selvom det lyder så simpelt, så kan det godt være forbundet med nogen simple udfordringer at pudse vindue. Både sæbe, svaber, håndelag og vejr kan være med til at gøre at vinduespudsningen ikke bliver som man håber. Der er heller ikke længere bly i tryksværte, så det gode gamle tip med at bruge avispapir dur heller ikke længere. Det er en af grundene til at der er professionelle vinduespudsere. Vinduespudsning er et håndværk, som kræver træning, ekspertise og redskaber for at resultatet bliver optimalt. Hos Spejl Blank har vi kun vinduespudsere, der elsker deres arbejde, og som er stolte af at være vinduespudsere. Det kan vi godt lide, og vi mener at betydningen af rene vinduer er stærkt undervurderet. Vi ved godt, at vinduespudsning ikke er det mest sexede, alligevel kan vi godt lide det, og vi tror på den effekt nyvaskede vinduer har. Kort sagt: Vælger du at få en vinduespudser ud fra Spejl Blank til at pudse dine vinduer på adressen i Hasselager, så garanterer vi at det bliver gjort godt. Så håber vi bare, at det er så godt at du ikke kan lade være med at bestille en vinduespudser fra Spejl Blank næste gang du skal have pudset vinduer.

Værdi for pengene


Vi tror at det bedste produkt er det produkt der holder længst og det som kunder ikke kan lade være med at vende tilbage til. Det er det produkt, der giver den bedste værdi for pengene. For os betyder det, at det ikke nytter noget kun at være billig, men at de andre ting også skal være på plads. At man leverer et rigtig godt resultat, at vinduerne virkelig bliver spejlblanke. Ellers var vi nødt til at skifte navn. Det er også vigtigt, at vi er venlige og imødekommende på vores hjemmeside, og når du snakker i telefon med os, og at vores vinduespudsere viser at de udfører et stykke arbejde, som de kan være stolte af er glade for. Alle de her ting er med til at gøre, at vi har et produkt, der holder. For ikke nok med, at det betyder der er god værdi for pengene, så betyder det også at vi har et koncept, der ikke kun spreder rene vinduer, men også gode vibrationer i Hasselager.
Vi håber du er enig i, at vi gør et godt stykke arbejde, og har du fået pudset din vinduer i Hasselager af en vinduespudser fra Spejl Blank, så håber vi du vil dele din oplevelse med os, så vi kan blive ved med at arbejde for at blive endnu bedre.

Uforpligtende tilbud på vinduespudsning


Start med at få dit uforpligtende tilbud ved at bruge klik-en-pris. Vælg derefter om du vil bestille en vinduespudser.

Du kan også vælge at ringe til os mellem 09:00 og 14:00, så får du et tilbud over telefonen og du har mulighed for at bestille en vinduespudser.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer :-)

Vi er ikke så dumme som vi lyder...