EN LANG HISTORIE KORT ...

DA SPEJLBLANK kom til verden i 2012, VAR DET MED ÈT ØNSKE – AT VÆRE DIN LOKALE VINDUESPUDSER.

KØBENHAVN og Århus ER nogle AF DE MINDSTE STORBYER I VERDEN. VI VAKLER MELLEM DET MEDMENNESKELIGE LOKALMILJØ, OG DET AFSTANDSTAGENDE STORBYLIV. spejlblank vakler ikke.

NÅR DINE VINDUER SKAL PUDSES, SKULLE DET HELST HAVE VÆRET I GÅR. Vi OPEREREr UD FRA SIMPLE KONCEPTER. i skal være glade, vi skal være glade, og ingen har tid til ventetid.

I øvrigt, er vores (miljøvenlige) CVR-nummer: 37499595

Om os

EN LANG HISTORIE KORT ...

DA SPEJLBLANK KOM TIL VERDEN I 2012, VAR DET MED ÈT ØNSKE – AT VÆRE DIN LOKALE VINDUESPUDSER.

KØBENHAVN & Århus ER Nogle AF DE MINDSTE STORBYER I VERDEN. VI VAKLER MELLEM DET MEDMENNESKELIGE LOKALMILJØ, OG DET AFSTANDSTAGENDE STORBYLIV. SPEJLBLANK VAKLER IKKE.

NÅR DINE VINDUER SKAL PUDSES, SKULLE DET HELST HAVE VÆRET I GÅR. VI OPERERER UD FRA SIMPLE KONCEPTER. I SKAL VÆRE GLADE, VI SKAL VÆRE GLADE, OG INGEN HAR TID TIL VENTETID.

MED SPEJLBLANK SLIPPER DU FOR SURE MINER, STRIBER OG HELLIGDAGE. VI ER PUNKTLIGE, HÅRDTARBEJDENDE, OG VI LEVERER ET SPEJLBLANKT RESULTAT MED ET SMIL. HVER GANG.

VI ER FAKTISK SLET IKKE SÅ DUMME SOM VI LYDER, SE SELV VORES ANMELDELSER.

I ØVRIGT, ER VORES (MILJØVENLIGE) CVR-NUMMER: 37499595

VORES VÆRDIER

DU FÅR VORES UFORBEHOLDNE OPMÆRKSOMHED, FORDI DET ER DET, DER GÆLDER. DU SKAL VÆRE GLAD, DU SKAL VÆRE TILFREDS – VI SKAL VÆRE FLEKSIBLE OG IMØDEKOMMENDE.

MED SPEJLBLANK SLIPPER DU FOR SURE MINER, STRIBER OG HELLIGDAGE. VI ER PUNKTLIGE, HÅRDTARBEJDENDE, OG VI LEVERER ET SPEJLBLANKT RESULTAT MED ET SMIL. HVER GANG.

VI ER FAKTISK SLET IKKE SÅ DUMME SOM VI LYDER, SE SELV VORES ANMELDELSER.

VORES VINDUESPUDSERE

HOS SPEJLBLANK ER VI STOLTE AF VORES VINDUESPUDSERE. DE ER BASSEN I VORES SANG, OG RYTMEN I VORES GANG.

VI HAR FORMÅET AT SAMLE ET HOLD, SOM VI KAN KALDE FOR VORES VENNER. SPEJLBLANK HAR ALTID BRYSTET SIG AF, AT KUNNE TILBYDE ET ORDENTLIGT OG BALANCERET ARBEJDSMILJØ, MED SKARP FOKUS PÅ SERVICE OG PLADS TIL INDIVIDUALITET.

VI HAR ALLE DET TILFÆLLES, AT VI ELSKER VORES ARBEJDE, SMILER TIL OMVERDEN, OG ER ABSOLUT IKKE BANGE FOR AT TAGE FAT.

VI ER MILJØVENLIGE

DER ER JO IKKE NOGET VED AT HAVE RENE RUDER, HVIS DER IKKE ER NOGET FLOT AT KIGGE UD PÅ. MILJØET ER VIGTIGT, OG VI GØR ALT HVAD VI KAN, FOR AT SKÅNE DET.

DERFOR BRUGER VI SVANEMÆRKET SÆBE. SÅ FÅ KEMIKALIER SOM MULIGT - KNOFEDT KAN ALLIGEVEL KLARE DET MESTE. OG KLUDENE? MAKS 30 GRADER, KLART.

YDERMERE ER VI STOLTE AF AT KUNNE SIGE, AT VI UDELUKKENDE KØRER I DE NYESTE OG MEST MILJØBEVIDSTE KØRETØJER. OG NÅR AFSTANDEN TILLADER DET, KOMMER VI I VORES EL-BILER.

VI HOLDER TIL I HJERTET AF
KØBENHAVN & ÅRHUS

ROLIGHEDSVEJ 18, 1958 FREDERIKSBERG C
NØRRE ALLE 33, 8000 ÅRHUS C

Kærligheden går begge veje

ER DU I TVIVL OM DU SKAL RINGE TIL SPEJLBLANK? VI KNOKLER DERUDAF, OG BESTRÆBER OS ALTID PÅ, AT GIVE JER EN GOD OPLEVELSE. FRA DEN FØRSTE TELEFONSAMTALE TIL DEN SIDSTE FUNKLENDE RUDE, ER I VORES FØRSTEPRIORITET.

TJEK VORES ANMELDELSER UD, OG SE OM DU ER ENIG. HVIS DU ER, SÅ HJÆLP OS MED AT SPREDE KÆRLIGHEDEN.

HVEM ER ELLERS SPEJLBLANK?


MÅSKE DIN NABO?
DER ER PLADS TIL ALLE PÅ VORES SCENE.

VI PUDSER VINDUER SÅ ALLE KAN SE HVAD DER FOREGÅR. OM DET ER GENNEM EN BUTIKSRUDE, OVER EN BAKKETOP AF POMFRITTER, ELLER MED ET FLIRTENDE SMIL.

VI ER STOLTE AF ALLE VORES KUNDER. UDE SOM HJEMME - STORE SOM SMÅ. UDEN JER KUNNE VI LIGE SÅ GODT SÆTTE OS NED OG PUSTE SÆBEBOBLER.

Vi er ikke så dumme som vi lyder...