Vinduespudser Nærum

TIL VORES STAMKUNDER Genbestil

Vælg mellem enkelt bestilling og abonnement

Bestil når det passer dig

ENKELT BESTILLING

FRA DKK 545 Pr. polering
 • Du vælger tid & dato
 • Afbestil op til 24 timer før
 • Vi kommer, når det passer dig
 • Bestil og få poleret samme dag
 • MULIGHED FOR BÅDE UD- OG INDVENDIG POLERING.
 • BESTIL IGEN INDENFOR 3 MÅNEDER OG FÅ DIN NÆSTE ORDRE TIL FRA-PRISEN

Mest for pengene

Abonnement

FRA DKK 103 Pr. polering
 • ALTID RENE VINDUER
 • SLIP FOR AT RINGE TIL VINDUESPUDSEREN
 • VÆLG MELLEM HVER 4., 8. eller 12. UGE.
 • REGELMÆSSIG POLERING GIVER ET FLOTTERE RESULTAT
 • ADVISERING SÅ DU VED HVORNÅR VI KOMMER Onsdagen inden den uge vinduespudseren kommer, modtager du en sms/email om, hvilken dag vi forventer at komme. Vær opmærksom på at dette kan ændre sig. Vi kommer dog ikke uanmeldt. vi sender nemlig en besked på dagen.
 • Kun udvendig polering
 • Kræver fri adgang til dine vinduer
 • Betal med MobilePay eller faktura

Miljøet gælder

VI PUDSER DINE VINDUER I
SVANEMÆRKET SÆBE ...


DER ER JO IKKE NOGET VED AT HAVE RENE RUDER, HVIS DER IKKE ER NOGET FLOT AT KIGGE UD PÅ. MILJØET ER VIGTIGT, OG VI GØR ALT HVAD VI KAN, FOR AT SKÅNE DET.

DERFOR BRUGER VI SVANEMÆRKET SÆBE. så få kemikalier som muligt - KNOFEDT kan alligevel KLARE det meste. og kludene? De bliver SElvfølgelig Vasket ved maks 30 grader.

YDERMERE ER VI STOLTE AF AT KUNNE SIGE, AT VI UDELUKKENDE KØRER I DE NYESTE OG MEST MILJØBEVIDSTE KØRETØJER. OG NÅR AFSTANDEN TILLADER DET, KOMMER VI I VORES EL-BILER.

Mobilepay picture

BETAL MED MOBILEPAY
efter udført polering

VI ELSKER MOBILEPAY. DET ER NEMT FOR dig - OG LANGT NEMMERE FOR OS.
Når vi har pudset dine vinduer, kan du betale med det samme. Vi sender selvfølgelig et købsbevis til din e-mail.

GIV EN SPEJLBLANK
VINDUESPUDSNING I GAVE

KENDER DU EN MED SNUSKEDE RUDER OG LIDT FOR MEGET OM ØRERNE? VI KOMMER GERNE OG GIVER EN HÅND.

VINDUESPUDSNING - Nærum

Har du brug for en vinduespudser? Her på siden får du nemt og hurtigt et uforpligtende tilbud på en professionel vinduespudsning på din adresse.

Klik ind på bestil vinduespudser, og vælg de vinduer du skal have pudset, så får du med det samme en pris på din vinduespudsning og du kan bestille en vinduespudser med det samme.

Glade kunder


Vi er glade for vores kunder. Derfor gør vi alt for at give dem den bedste vinduespudsning, den bedste service og i det hele taget den bedst mulige oplevelse med os.

Heldigvis kan man se det på anmeldelserne. For os betyder hver eneste positive anmeldelse alt, og det motiverer os til at blive ved med at gøre vores arbejde så godt som muligt.

Få et uforpligtende 
tilbud med det samme

DET BLIVER IKKE LETTERE END DET HER. HOP IND OG VÆLG DINE VINDUER I GALLERIET, SÅ FÅR DU ET UFORPLIGTIGENDE TILBUD MED DET SAMME.

HAR du SPØRGSMÅL, ER I TVIVL, ELLER BARE lyst til en sludder, SÅ RING! VORES TELEFON ER ÅBEN alle HVERDAGE FRA 09:00 TIL 14:00.

Vinduespolering i Nærum


Brug klik-en-pris til nemt og hurtigt at få et tilbud på en vinduespudsning på din adresse i Nærum. Du kan bestille en vinduespudser med det samme. Vi pudser alle typer vinduer - i villaer, lejligheder, kontorer og butikker. Alfred Christensens vej, Bettesvej, Concoridavej, Fruerlund, Kirkeåsen, Mariehøjvej, Nærum Hovedgade, Rundforbiparken, Tovesvej og alle de andre dejlige veje, gader og stræder i Nærum klarer vi.

Vil du hellere snakke med en af os, så ring til os mellem 09:00-14:00 så får du et ligeså godt tilbud over telefonen.

Vinduespolering på abonnement i Nærum


Vinduespolering på abonnement er til dig som altid ønsker en god udsigt – til en skarp pris. Når du bestiller et abonnement, sparer du nemlig op til 50% sammenlignet med en enkelt bestilling.

Når du booker vinduespolering på abonnement i Nærum, får du også en gratis besigtigelse af dine vinduer. Du vælger selv dato og tid, hvor vi sammen kan gennemgå dine vinduer. Tilbuddet ved besigtigelsen er naturligvis 100% uforpligtende, så du kan altid sige nej tak.

Med et abonnement får du en fast aftale skræddersyet til dit behov. Du vælger selv et interval – hver 4., 8. eller 12. uge. Det er helt op til dig, dit behov og dine vinduer.

Gratis SMS-service! – Du skal selvfølgelig ikke overraskes af en vinduespudser og få morgenkaffen galt i halsen. Derfor sender vi altid en SMS i forvejen, så du ved hvornår vinduespudseren kommer og forkæler dine vinduer.

Klik her for at booke vinduespolering på abonnement i Nærum

Svanemærket sæbe


Når vores vinduespudsere kører ud for at pudse vinduer i Nærum, så har de kun svanemærket og miljøvenlig sæbe med. Hos Spejl Blank har vi nemlig truffet en beslutning om, at vi vil gøre hvad vi kan for at være med til at gøre en forskel for miljøet.

De blankeste vinduer i Nærum


Hos Spejl Blank har vi altid sat stor pris på vores kunder i Nærum. Det er en by, som vi nyder at køre til året rundt. Når vi er der klarer vi alle typer af opgaver. Det vil sige alle typer af vinduer. Vi pudser indenfor og udenfor, vi pudser butiksvinduer, facadevinduer, lejligheder, villaer, parcelhuse og kolonihaver, hvis det skulle være relevant. Så har du en opgave, som du skal have løst håber vi du vil tage fat i os, så vi kan komme ud og sørge for at du virkelig kan se gennem dine vinduer.

Kun det bedste


Vinduespudsning kræver håndelag, erfaring og redskaber ligesom de fleste andre håndværk. Hos Spejl Blank er vi stolte af at vores vinduespudsere ikke bare er dygtige, men at de elsker deres erhverv. Vi har kun de bedste vinduespudsere og kommer de til din adresse i Nærum, så er det med en garanti om, at dine vinduer bliver præcis så rene som du drømmer om.

Udover at vi har de bedste vinduespudsere er vores mål også at levere den bedste service. Vi vil gerne have, at det er så nemt som muligt for dig at få en god pris og bestille en vinduespudser, som overhovedet muligt. Derfor har vi lavet klik-en-pris, hvor du på få minutter kan gå ind og klikke på den type vinduer du har derhjemme og få en pris på en professionel vinduespudsning. Du kan begynde allerede nu.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer :-)

Vi er ikke så dumme som vi lyder...