Vinduespudser Hvidovre

TIL VORES STAMKUNDER Genbestil

Vælg mellem enkelt bestilling og abonnement

Bestil når det passer dig

ENKELT BESTILLING

FRA DKK 545 Pr. polering
 • Du vælger tid & dato
 • Afbestil op til 24 timer før
 • Vi kommer, når det passer dig
 • Bestil og få poleret samme dag
 • MULIGHED FOR BÅDE UD- OG INDVENDIG POLERING.
 • BESTIL IGEN INDENFOR 3 MÅNEDER OG FÅ DIN NÆSTE ORDRE TIL FRA-PRISEN

Mest for pengene

Abonnement

FRA DKK 103 Pr. polering
 • ALTID RENE VINDUER
 • SLIP FOR AT RINGE TIL VINDUESPUDSEREN
 • VÆLG MELLEM HVER 4., 8. eller 12. UGE.
 • REGELMÆSSIG POLERING GIVER ET FLOTTERE RESULTAT
 • ADVISERING SÅ DU VED HVORNÅR VI KOMMER Onsdagen inden den uge vinduespudseren kommer, modtager du en sms/email om, hvilken dag vi forventer at komme. Vær opmærksom på at dette kan ændre sig. Vi kommer dog ikke uanmeldt. vi sender nemlig en besked på dagen.
 • Kun udvendig polering
 • Kræver fri adgang til dine vinduer
 • Betal med MobilePay eller faktura

Miljøet gælder

VI PUDSER DINE VINDUER I
SVANEMÆRKET SÆBE ...


DER ER JO IKKE NOGET VED AT HAVE RENE RUDER, HVIS DER IKKE ER NOGET FLOT AT KIGGE UD PÅ. MILJØET ER VIGTIGT, OG VI GØR ALT HVAD VI KAN, FOR AT SKÅNE DET.

DERFOR BRUGER VI SVANEMÆRKET SÆBE. så få kemikalier som muligt - KNOFEDT kan alligevel KLARE det meste. og kludene? De bliver SElvfølgelig Vasket ved maks 30 grader.

YDERMERE ER VI STOLTE AF AT KUNNE SIGE, AT VI UDELUKKENDE KØRER I DE NYESTE OG MEST MILJØBEVIDSTE KØRETØJER. OG NÅR AFSTANDEN TILLADER DET, KOMMER VI I VORES EL-BILER.

Mobilepay picture

BETAL MED MOBILEPAY
efter udført polering

VI ELSKER MOBILEPAY. DET ER NEMT FOR dig - OG LANGT NEMMERE FOR OS.
Når vi har pudset dine vinduer, kan du betale med det samme. Vi sender selvfølgelig et købsbevis til din e-mail.

GIV EN SPEJLBLANK
VINDUESPUDSNING I GAVE

KENDER DU EN MED SNUSKEDE RUDER OG LIDT FOR MEGET OM ØRERNE? VI KOMMER GERNE OG GIVER EN HÅND.

VINDUESPUDSNING - Hvidovre

Er det ved at være tid til at vinduerne skal pudses? Få et uforpligtende tilbud på en vinduespudsning på få minutter her på siden.

Det eneste du skal gøre er, at gå ind på klik-en-pris, vælge den type vinduer der skal pudses, så får du et tilbud og kan bestille en vinduespudser med det samme.

Når vores kunder er gladeNår vores kunder er glade, så er vi glade. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at pudse vinduerne lidt renere og at levere en lidt bedre service.

Det bedste ved det hele er, at vi kan se at vores kunder kan lide det vi gør. Vi håber at du også vil dele din oplevelse med os.

Få et uforpligtende 
tilbud med det samme

DET BLIVER IKKE LETTERE END DET HER. HOP IND OG VÆLG DINE VINDUER I GALLERIET, SÅ FÅR DU ET UFORPLIGTIGENDE TILBUD MED DET SAMME.

HAR du SPØRGSMÅL, ER I TVIVL, ELLER BARE lyst til en sludder, SÅ RING! VORES TELEFON ER ÅBEN alle HVERDAGE FRA 09:00 TIL 14:00.

For miljøets skyld


Vi vil gerne gøre meget for miljøets skyld. Lige nu er vores primære tiltag at vi kun bruger svanemærket og miljøvenlig sæbe når vi kører ud for at pudse vinduer. Vi arbejder også på at minimere vores brug af biler, for vi vil gerne gøre endnu mere.

Vinduespolering i Hvidovre


Når vi pudser vinduer i Hvidovre, så gør vi det med stor glæde. Det gør vi fordi vi er glade for vores kunder i byen. Hos Spejl Blank har vores vinduespudsere nu igennem fem år taget ud til Hvidovre for at pudse vinduer på kryds og tværs af byen. Hos Spejl Blank klarer vi alle typer af opgaver og alle typer af vinduer. Så hvad enten du har facadevinduer i din forretning i det centrale Hvidovre, eller du har brug for at få pudset dine loftvinduer i din villa, hvis det er besværligt at få ordnet ydersiden af vinduerne i din lejlighed, eller hvis du har nogen store spejle eller andet i dit hjem, der trænger til en kærlig hånd, så kan vi ordne det.

Der er ikke nogen vinduer, der er for store eller for besværlige til vores professionelle team. Det eneste du skal huske det er, at hvis der er særlige omstændigheder omkring dine vinduer, så er det vigtigt, at du skriver det til os, så vi har mulighed for at tage de nødvendige redskaber med og i det hele taget at være forberedt på opgaven.

Bruger du vores klik-en-pris til at få et tilbud på en vinduespudsning i Hvidovre, er det eneste du skal gøre at finde den slags vinduer, som du har og som skal pudses. Derefter vælger du hvor mange af hver type vinduer du har, samt om vinduerne skal pudses på ydersiden, på indersiden eller på begge sider. Når du har valgt det får du et tilbud på din vinduespudsning. Du kan herefter vælge at bestille en vinduespudser med det samme. Hos Spejl Blank gør vi hvad vi kan for at kunne have en vinduespudser på din adresse inden for tre hverdage. Vi vil nemlig gerne have, at det hele bliver så nemt og overskueligt for dig som muligt. Du kan få en pris på din vinduespudsning allerede nu.

Professionelle vinduespudsere


Vi sender kun de bedste vinduespudsere ud til vores kunder i Hvidovre. For vi har kun de bedste vinduespudsere. Selvom vinduespudsning kan virke som et simpelt erhverv, så ved de fleste godt, at det at pudse vinduer ikke er så let som det ser ud. Mange oplever, når de gør det selv, at der kommer striber på vinduerne, at snavset ikke kommer ordenligt af og at de gamle husmorfif ikke virker så godt som de gjorde i de gode gamle dage. Ligesom andre håndværk kræver vinduespudsning ekspertise, erfaring og værktøj for at arbejdet bliver gjort optimalt og får et optimalt resultat. Det vil derfor formentlig være en stor nydelse for dig, at få en professionel vinduespudser ud til din adresse i Hvidovre, så du får oplevelsen af hvor nemt det kan være at få pudset vinduer, og hvor rene vinduerne kan blive. Vi håber du vil dele din oplevelse med os når du har fået pudset dine vinduer af Spejl Blank. Og så håber vi selvfølgelig, at du er så glad for resultatet, at du ikke kan lade være med at vende tilbage.

God service – gode priser


Når vi står op om morgenen, så gør vi det for at komme ud og gøre for kunder glade. Vi tror at vores kunder er gladest når vi ikke kun tilbyder god service og spejlblanke vinduer, men også gode priser. Det giver den bedste værdi for pengene. Vi arbejder derfor konstant for at gøre det bedre. Vi vil gerne gøre det så nemt som overhovedet muligt for vores kunder i Hvidovre at få en pris på en vinduespudsning. Vi vil også gerne have, at vi kan gøre prisen så attraktiv som overhovedet muligt, så vores kunder ikke kan lade være med at sige ja tak. Det arbejder vi blandt andet på ved at optimere vores transport. Vi tror på, at vores vinduespudsere ikke bare skal være dygtige, men at de også skal være venlige og være klar til en lille ekstra opgave eller andet hvis der er behov for det. For vores vinduespudsere er vores ansigt ud ad til, og det er vigtigt, at vores mentalitet skinner igennem hele vejen fra bestilling til spejlblanke vinduer. I sidste ende handler det om, at vi gerne vil gøre en forskel for dem, der vælger at få deres vinduer pudset af Spejl Blank. At de, ligesom os, kan mærke, at det er en virksomhed, der har hjertet på det rette sted.

Vinduespolering på abonnement i Hvidovre


Vinduespolering på abonnement er til dig som altid ønsker en god udsigt – til en skarp pris. Når du bestiller et abonnement, sparer du nemlig op til 50% sammenlignet med en enkelt bestilling.

Når du booker vinduespolering på abonnement i Hvidovre, får du også en gratis besigtigelse af dine vinduer. Du vælger selv dato og tid, hvor vi sammen kan gennemgå dine vinduer. Tilbuddet ved besigtigelsen er naturligvis 100% uforpligtende, så du kan altid sige nej tak.

Med et abonnement får du en fast aftale skræddersyet til dit behov. Du vælger selv et interval – hver 4., 8. eller 12. uge. Det er helt op til dig, dit behov og dine vinduer.

Gratis SMS-service! – Du skal selvfølgelig ikke overraskes af en vinduespudser og få morgenkaffen galt i halsen. Derfor sender vi altid en SMS i forvejen, så du ved hvornår vinduespudseren kommer og forkæler dine vinduer.

Klik her for at booke vinduespolering på abonnement i Hvidovre

Få et godt tilbud


Få et uforpligtende tilbud på en vinduespudsning på din adresse i Hvidovre. Det tager kun få minutter og vi bestræber os på at kunne have en vinduespudser hos dig inden for tre hverdage.

Du kan også ringe til os mellem 09:00-14:00 og forklare hvad du skal have pudset, så får du et tilbud over telefonen.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer :-)

Vi er ikke så dumme som vi lyder...